tirsdag den 21. februar 2012

Jeg ved ikke hvorfor!

Jeg havde lidt af et meltdown i dag. Når jeg pludselig bliver frustreret, vred, ryster og rigtig trist uden nogen særlig grund eller på grund af små ting, det er noget vi kalder et meltdown nu. For det er ikke bare et sammenbrud, hvor man græder og vil være i fred. Jeg kan fuldstændig miste orientering om hvor jeg er, hvad jeg var ved eller hvorfor. De varer et par minutter, og så er alt i orden igen.

Men endnu et frustrerende aspekt i hele problematikken er kommet frem, og jeg har fundet ud af, at det faktisk går mig meget på. Jeg ved at hvad han gjorde var forkert, og jeg ved at det er en stor grund til at stadig i dag gør de ting som jeg gør, samt mange af mine tanker.

HVORFOR PÅVIRKER DET MIG SÅ MEGET!?


Jeg ved ikke hvorfor det gør! Jeg ved at det er en traumatiserende oplevelse at blive krænket, og derfor har den gjort mig til en lidt underlig en. Men hvorfor? Hvorfor lader jeg mig påvirke af det?
Hvordan kan jeg skrive om mine oplevelser og hvad han gjorde, og stadig være så påvirket?
Hvorfor påvirker det mig? Hvorfor går det mig stadig på? Hvorfor er jeg så mærket af det?

Det plager mig tit. Hele forløbet med min krænker plager mig lidt ekstra, efter jeg er begyndt at skrive den her blog. Der bliver revet op i nogle gamle ting, og jeg skal genleve minderne i mit hoved.

Men det er som om, at det hjælper at få det ned på skrift. Så er der styr på det, i stedet for en masse turmult og kaos.

Jeg har skrevet spørgsmålet ned, til næste gang jeg skal hen til min psykolog. Jeg vil vide, hvorfor jeg er så påvirket af det.

Jeg ved ikke hvorfor.

1 kommentar:

  1. God blog, en smule kedelig efter min mening.
    Savner lidt nogle billeder, men så forskellige er vi jo.

    http://emmamuus.blogspot.com/

    #em.

    SvarSlet