torsdag den 29. marts 2012

Dømt for livet

Det er noget, som man skal leve med resten af livet. Folk vil dømme en på hvad man har oplevet. Alt bliver til "men du oplevede jo også det, så det er nok derfor". Det man så gør, er jo faktisk at gøre ens personlighed til det. Man føler sig ikke meget værd.

Jeg elsker at gå i høje hæle. Nederdel. Kjole, whatever. Det er bare noget, som jeg synes er virkelig sjovt. Men når man kommer nærmere ind på det, så får jeg tit at vide: "Det er nok på grund af det du oplevede som yngre." Hvor jeg egentlig bare synes, at kvindetøj er pænere og mere spændende. Det er også billigere, haha.

Man skal ikke lytte til andre, når de siger den slags. Man lærer en dag selv at kende forskel på, hvad der skyldes traumatisering, og hvad der bare skyldes at det er sådan man er. Det er måske ikke noget andre lærer, men bare du selv ved det.

3 kommentarer:

 1. Din blog er virkelig fantastisk, har intet dårlig at sige om den.
  Det er virkelig stort af dig. At du gør alt det her, og hjælper andre på den måde. Jeg kan også forestille mig hvor svært det må være for dig. Tror aldrig selv jeg ville kunne få mig til at skrive det, hvis det var mig.
  Du virker som et rigtig stærk menneske, og du er en stor inspiration for mig!
  - Helene

  SvarSlet
 2. Virkelig sejt du skriver om dine overgreb.
  Dine indlæg er fantastisk, fascinerende.
  - Kathrine.

  SvarSlet
 3. Jeg er HELT enig i det du skriver. På min gamle skole, blev jeg mobbet, fordi jeg var svag i de små klasser. I 9. klasse kom jeg så på efterskole og fik det meste af min selvtillid tilbage. Nu går jeg altid bare og tænker "hvis jeg bare havde slået igen, havde de nok stoppet.."

  ikkeeksisterende.blogspot.com

  SvarSlet