mandag den 19. marts 2012

En pædofils leg - 1

Det som gør de "sære børn" særlige ofre er, at de selv er klar over at de ikke er helt som andre. Derfor kommer de meget i tvivl om, om de de tænker, mener og føler er normalt. Jeg vidste godt, at jeg var mærkelig omkring fysisk kontakt. Jeg hadede at blive krammet og kunne ikke en gang give hånd, eller stå tæt på folk. Det er ikke lang tid siden min mor pludselig krammede mig, og jeg blev så vred over det at jeg var ved at kaste en tallerken efter hende. Heldigvis var den i min højre hånd, og skeen i min venstre - så det var den som blev kastet med i stedet.

Den pædofile jeg havde kontakt med, brugte det til en af hans lege. Det gik ud på, at jeg skulle lægge mig på ryggen på min seng eller et tæppe på gulvet. Så ville han først røre ved min skulder, mine hænder og fødder. Men fra skuldrene gik han op og ville røre mine læber, ned over min brystkasse til livet. Jeg sagde jeg ikke kunne lide det, og at det var ubehageligt. Men hans svar var, at det var sådan det var og at jeg bare skulle vænne mig til det. "Det skader jo ikke."

Jeg var meget bange for ham. Jeg turde ikke bevæge mig, som hans hænder kom nærmere og nærmere de private områder. Han blev ved med at sige hvor dygtig jeg var, og at jeg nok skulle blive normal sådan. Når vi havde gjort det mange gange nok, ville jeg ikke have svært ved fysisk kontakt med folk mere. Da jeg så begyndte at græde, stoppede han. Jeg tror han var bange for at mine forældre hørte mig.

Men det er stadig utydeligt for mig, hvad der skete bagefter. Jeg husker da han stoppede og tyssede på mig, og så er der sort. Jeg mener, at han bar mig hen i min sofa og han så satte en film på, som han synes vi skulle se.

3 kommentarer:

  1. Det er utilgiveligt, hvad denne mand har gjort mod dig. Det kan gøre helt ondt i hjertet at læse om, at du har oplevet noget så forfærdeligt, som en lille dreng, der ikke var meget yngre, end jeg selv er nu. Man kan tydeligt læse, at disse oplevelser har givet dig erfaringer og måder at se tingene på, som ingen andre er i stand til.

    SvarSlet
  2. Jeg har det på samme måde, som du havde (eller stadig har) ang. fysisk kontakt. Jeg bliver også ganske vred når nogen røre ved mig - selv på mine forældre. Og mest af alt, føler jeg mig ubehagelig tilpas og vil bare væk fra dem når de vil kramme mig m.m.

    SvarSlet