mandag den 28. maj 2012

Jeg nægter at forstå

Det folk nok spørger aller mest om er, om man ikke er sur over ikke at forstå hvorfor, hvorfor han gjorde det og sådan noget. Om det ikke er svært aldrig at få svar på hvorfor.
Jeg har ikke lyst til at forstå.
Man behøver ikke vide eller forstå alt. Jeg tror jeg ville blive (endnu mere) skør, hvis jeg lige pludselig kunne forstå, hvorfor nogen voksne vælger at voldtage børn og hvorfor de nyder det. Det er ligesom muggent kød: Jeg har sgu ikke behov for at smage på det, for at forstå hvordan det smager. Det er vammelt, og ikke godt for en. Man behøver ikke vide hvordan det smager.

Nogen kan måske godt leve med tanken om, at de forstår hvorfor folk vil gøre det og hvad der er dejligt ved det for dem. Men jeg vil ikke, fordi:

 1. Det er ikke relevant for mig.
 2. Jeg har ikke behov for at vide, hvilke glæder der kan være ved at være pædofil.
 3. Det er ganske simpelt bare sygt.
 4. Det ville være spild af tid. Jeg har brugt nok tid på mine oplevelser, jeg gider ikke skænke ham de tanker, og prøve at forstå det.
 5. - For han fortjener det ikke.
Man kan sagtens komme sig så meget over det, som nu er muligt, uden at forstå hvorfor folk gør det. Jeg er sikker på, at svaret er derude et sted. Men jeg gider ikke lede efter det. Selv hvis nogen stod lige foran mig og fortalte, at de kunne svare på det så jeg kunne forstå det, ville jeg ikke høre det. Faktisk ville jeg blive vred. Vred over, at nogen kan tro jeg har lyst til at forstå ham.

Hvorfor skulle jeg også forstå ham? Han har ingen interesse i, at forstå mig.

3 kommentarer:

 1. Forstår dig godt..

  SvarSlet
 2. Det lyder meget alvorligt ...
  Jeg forstår heller ikke dem, der gør det & jeg kommer nok heller aldrig til at forstå det & dem. Men det er vel kun dem, som gør det ... der kan forstå det.
  Giver det mening? ._.

  SvarSlet
 3. Netop. Hvorfor forstå disse syge mennesker? At de overhovedet har en grund til at gøre det de gør er så absurd, og noget der bare er bedst at ikke bekymre sig om.

  SvarSlet