lørdag den 1. februar 2014

Drillet med overgreb

Argh, jeg synes ordet "drillet" er blevet så useriøst. Som når folk i børnehaven sagde, at man var kæreste med en eller anden. Men mobning ville ikke være korrekt at bruge. Det er ikke noget der foregår systematisk, konstant eller af de samme mennesker. Det er enkeltstående tilfælde, typisk uafhængigt af hinanden.

Men alt man vælger at være åben omkring, kan være noget som folk bruger imod en. Hvor upassende det end er. Jeg har et par gange hørt, at jeg er klam på grund af det der skete. Når man står i byen og hen kommer hen fordi de har hørt om det, og så siger at jeg da så er rimelig klam.. ja, det er akavet. Eller at man så er en svans, eller ikke en rigtig mand. Min første tanke er altid: "Sagde han/hun virkelig det?"
Dog går det mig underligt nok ikke på. Typisk griner jeg bare kort, og ignorer dem ellers. Måske er der noget galt med mig, fordi jeg ikke reagerer mere på det. Det kan være, at det naturlige ville være en anden reaktion. Måske græde eller gå amok. Eller gå hjem med en indre, dårlig fornemmelse og en følelse af sårbarhed. Hvad ved jeg?

Jeg forstår det i hvert fald ikke. Det kommer jeg nok aldrig til, og det er måske også meget godt.

Man skal bare huske, at det ikke er en selv den er gal med. Man kan ikke gøre for, at andre er idioter. De er nok bare så svage, at de vælger at gøre brug af den slags kommentarer.

1 kommentar:

 1. Hej,

  Vi er to kandidatstuderende fra DPU, der skal igang med vores speciale omhandlende seksuelle overgreb. Vi synes at stemmerne fra ofrene fortjener at blive hørt og derfor søger vi mennesker der har været udsat for seksuelle overgreb, til deltagelse i vores forskningsprojekt.
  Der er selvfølgelig mulighed for at være helt anonym.
  Hvis dette kunne have din interesse, så kontakt os venligst på loidde@gmail.com

  På forhånd tak,
  Venlig Hilsen Louise Storm Rasmussen og Stine Lilland Forgaard.

  SvarSlet