fredag den 13. juli 2012

Ting du vil kæmpe med længe/resten af livet

Nogen ting kommer man sig aldrig helt over. Man lærer at leve med det og styre sine følelser og tanker, men man vil altid have en adfærd, der i større eller mindre grad er påvirket af det.

1.   Pludselige flashbacks med nedture
De kan komme pludselig, hvad enten du er i godt eller dårligt humør, sidder alene eller sammen med andre. I et par minutter vil man måske falde tilbage i de samme triste tanker, og ikke synes at kunne blive glad igen. Men kort efter er det væk igen.

2.   Akavede øjeblikke i sengen
Specielt hvis du, ligesom mig, har det med at joke om ting og samtidig har en ret dårlig timing. Så kommer man nogen gange til at sige eller tænke akavede ting.

3.   Folks mistænksomhed
Fordi den gamle skrøne om, at folk der har været udsatte for seksuelle overgreb vil gøre det samme, desværre stadig er i live.

4.   Du slipper aldrig for at leve med dig selv
Alle de dumme ting man gjorde, imens man var helt ude at skide, kan ikke gøres om. Bare prøv ikke at gøre det igen.

5.   Flere akavede øjeblikke
Når folk snakker om hvornår de mistede deres mødom, og alle pludselig kigger spørgende hen på dig.

6.   Manglende hæmninger
Man kommer nemt til at tænke, man har oplevet noget der er værre. Så ellers dumme og farlige ting, virker pludselig ikke så farlige mere.

7.   Paranoia
Tanken om, at folk bare vil udnytte en, vil altid gnave en lille smule et eller andet sted i hjernen.

8.   "Tag dig dog sammen"
En meget begrænset tolerance over for folk, som har et problem der kan virke ligegyldigt eller åbenlyst. "Han slår mig, men siger han elsker mig, hvad skal jeg gøre?" Pakke dine ting og smutte, hvor svært kan det være?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar