mandag den 4. august 2014

"Det troede jeg ville være værre"

Jeg har fået holdt noget sommerferie, og haft mulighed for at slappe en del af. Men der er også en del ting, som jeg har tænkt over. Jeg har tænkt en del på specifikke ting, som der blev gjort ved mig. Altså i stedet for at aflede tankerne.
Typisk bebrejder man sig selv. Man føler skam, man føler sig uren, tænker man kunne have gjort noget, etc. Men hvis man tænker over de små ting, så opdager man hvor syg en krænker formentlig var. Det har i hvert fald hjulpet mig med at erkende, at det ikke var mig der gjorde noget forkert. De færreste voksne ved, hvordan de skal tackle et sygt/ondskabsfuldt/perverst/"hvilket ord du nu vil bruge" ord. Det er urealistisk, når man forventer af sig selv som barn, at man skulle have gjort noget.

Der gik ikke lang tid, før der begyndte at ikke komme noget respons for mig. Det er ikke unormalt, at man bare lader tankerne flygte væk og man forlader kroppen. Typisk ser man det udefra, som om man står og ser det ske for en anden. Eller som når man sidder og ser en film.
Men han blev hurtig træt af, at der ikke var noget svar eller en bevægelse. Han blev ved med at sige, at han lige så godt kunne købe en dukke så. Det motiverede mig egentlig kun til at flygte. Tror jeg. Jeg ved ikke, om jeg overhovedet gjorde det bevidst. Men han fandt så på, at stikke en finger i øret på mig. Det er mere smertefuldt og ubehageligt, end det lige lyder som om. Typisk ville han bruge tommelfingeren, så han kunne holde mit hoved stille, ved at have fat i mit hår med resten af fingrene.
Jeg er sikker på, at det var et bevidst valg. Det efterlader ikke mærker, det lyder ikke alvorligt hvis jeg skulle fortælle det, og han havde en åbenlys fascination med alle kropsåbninger.

Hvad skulle et barn gøre imod sådan en type?
En voksen mand, som vælger at udføre smerte - med glæde - på et barn, for at få et svar.

Jeg er begyndt at lade vær med, at bruge vandafvisende vat i ørene, når jeg er i bad. I dag fik jeg for alvor vand i ørene, og det var da ubehageligt. Men det var mere "hovsa", og så var det ikke mere.

Egentlig regnede jeg med, at lige den del ville være en ulidelig process i en sofa hos en psykolog. Det er da ikke ligefrem en glæde, og der er ubehag ved det. Mest at jeg ikke rigtig ved, hvad jeg ellers skal gøre med det. Jeg ville rigtig gerne have en kasse, som det kunne sættes ned i og placeres et sted.

Personligt ser jeg det stadig som ondskabsfuldt, det han gjorde. Ikke et menneske, som er underlagt en sygdom eller sådan noget. Det var et bevidst valg. Hans henblik var udelukkende, at tilfredsstille sig selv.

For at ende på noget positivt, så har det været befriende at opleve. Det var ikke så slemt at tænke på, og jeg har kun haft et enkelt mareridt/flashback i forbindelse med det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar